SÖNDAG IGEN..

helt sjukt vad tiden går..Nyss var det vår nu är det riktig höst! 
Just nu är jag på jobbet ifall ni undrar ;-) Imorgon blir det en uppfriskande cykeltur först för att lämna Feli på dagis och sen till Dragsgatan där jag ska tillbringa min dag 10-20


SOM VANLIGT...

så tar det tre veckor sen glömmer jag uppdatera haha är visst inget bra på detta ;)

Snabbuppdatering!
Denna vecka har vi varit med Jonnas Izzi på Mantorp tyvärr hittade man saker i hennes nacke och rygg som aldrig kommer bli bra :( Vet rekomenderade att avlivning var enda alternativet men piss-j-vla-skit-idiot-pucko IF godtog inte detta utan vill att hästen vilar 6månader i hage HELT sjuuukt! Hästen har blivit utdömd av en annan vet innan och Mantorp hittade mer saker som är skäl för avlivning men inte **SUCK** Jag har oxå IF ska byta så fort jag kan. Den enda motivering de hade för detta var ATT DET VAR DERAS POLICY!! Skönt att dom inte drar alla över en kam utan tar fall till fall!! eller inte!!

Bilen har ännu en gång gått sönder! Aldrig mer en ford på vår gård! Nu väntar vi på nya delar.

Filly har varit sjuk och varit hemma ons-fredag. På måndag är det nya dagistag!

Igår var det dax för den årliga "Club Shop Open" Vi var på Black Lion och åt och njöt av bra underhållning. Jag körde bil men hade en mkt trevlig och rolig kväll!

Idag har jag hoppat både Wilja och Ettan!! Mkt duktiga tjejer! Har inte hoppat sen innan sommaren så det var kul!!




KÖRSBÄRET

Felis dagis verkar helt kanon. Hon går på Körsbäret i Smedby. Snart är hennes 2v inskolning slut och idag gick hon 9-14 helt själv. Lite ledsen har hon varit när vi har gått och så men överlag har det gått kanon :)
Hon sover middag på dagis utan att klaga och sömn kl 23.00 hemma är ett minne blott :)

BÄSTA FELI <3

På kvällen idag var det dressyrträning för Lisbeth. Det började inte jättebra hon var lite sur och tvär, Wilja alltså ;) men efter halva träningen släppte det. Äntligen känns det som jag fått igång "rätt motor" och lite tramp i henne.
Ska försöka komma ut med henne på lite småtävlingar i höst. Men bara träningsdressyrer och CR hoppningar. Både Smedby, Fursta och Millenium har under hösten. Så nu är det hårdträning i lastvärlden!!

Lite bilder..











Skolan rullar oxå på känns riktigt roligt! I morgon ska jag på datalektion


14ÅR IGEN..

En stallfest att minnas... om man kunde.... say no more liksom!
Tur att det var fler som underskattade shottens inverkan på kräkreflex och balans...

Idag var det skola och p-möte hos A

Felis inskol på dagis går bra, idag var det 1½h lek på gården Feli älskar att vara ute så det var uppskattat.

Ja livet rullar på blir en bättre update i morgon


GRATTIS KUSIN KIM OCH MATHIAS!!

Feli har fått en ny släkting ett (till mig) kusinbarn! Det är lite sjukt, Stefans systrars båda tjejer Noomi Li och Ella är oxå födda idag! Massa grattis till dom med! Som Stefan säger ett j-la liggande på luciavakan ;) Fördelen man behöver bara komma ihåg ett datum nackdelen.. stor risk för kalas-krock! Sambon har det perfekt, jag och Feli samma dag och nu dessa tre på samma dag,  5pers men bara 2 datum. Men iof han har hundra gånger bättre sifferminne än mig så det kanske är jag som ska vara nöjd humm..

Just nu räknar jag ner lite inför en ledig helg. Jobbar mitt sista pass på Dragsg. verkligen jättetrist!! Trivs sjukt bra här det är roligt att gå till jobbet varje gång. Får tjata till mig lite extratider ;)

På måndag börjar mitt nya ta-tag-i-skol-livet *pepp pepp* måste hänga i värdelöst att komma efter direkt haha fast det skulle vara typiskt mig!

Nä lunchlådan är uppäten åter till arbetet! ikväll blir det lite stall och vågrätt läge i soffan!

Feli vet hur man "chillar"




STALL OCH LUNCH - CHECK!!

Idag har jag passat på att tagit stallet när Feli och Stefan leker på dagis. Billa och Madde hade Sorken och Moose  så jag motionerade Svart Faran. Det blev lite lösgörande markarbete på banan. Gick inte dåligt men inte fantastiskt heller, kändes som det satt lite träningsvärk i benen efter hoppningen igår. Men fina strumpor fick hon idag, det är mina trasiga ridstrumpor eller var nu är dom helt slut!  haha

   

Fått lite mess från sambon. Idag har Feli ätit och sovit på dagis utan pappa, duktiga unge!! Dom har inte kommit hem än så det kanske blev långsömn ;) 

Nä snart lite jobb


RSS 2.0