KLIPPNING OCH DRESSYRTRÄNING

Dagen började med att Emma och jag klippte Myrr och Wilja. Wilja har ju fått panik bara jag har bärt ut väskan med maskinen i men idag fick hon lite snällmedicin så gick det helt ok. Blev inte skitsnyggt runt huvet men men björnlurvet är borta i alla fall.

Sen fick jag lite besök av min kollega Annette och hennes "plast"dotter Jennifer. Dom klappade borstade och mutade Moose lite :)

Lagom när jag började mocka ringde dagis och sa att Feli mådde lite risigt så jag åkte och hämtade henne.Men hon var inte så dålig utan det blev full rulle när vi kom hem men hon får vara hemma tor fre ändå!

På kvällen var det dax för dressyrträning. Jag red fram W men fick en dålig känsla hon var inte halt men nått kändes knas så jag ställde in henne och dammade av Estelle. Det är nog 1år sen hon tränade dressyr för Lisbeth. Hon var väl inte heeelt sammarbetsvillig mjuk och rar haha Hon gav mig ett rejält motionspass men det gick ok. Stundtals var hon fin <3




SKITDAG!

Dålig dag att få ett ryck att skriva i bloggen..men...
Dagen började bra Feli var pigg och glad efter att ha varit sjuk sen i onsdags med hög feber, ögoninflamation och snor så det blev dagis där började lite gnäll på småsaker om att dom inte fått schemat i tid och skulle Feli verkligen vara där när jag har lov bla bla men det var inget stort sen åkte jag till mina underbara hästar. Red Ettan i skogen PIGG som en tok höll på att ramla av flera gånger, linade Wildus i pessoaselen hon var jätte lugn och fin och jobbade riktigt bra.

Sen blev det en snabbis hem för att byta om och åka till tandläkaren Bläää hatar verkligen...

Först var dom 20min försenade sen började hon med att med gnällig ton påpeka att jag inte varit där på två år. Jag hade ett hål och en trasig visdomstand så det blir en lagning och den andra åker ut....kaschhhhing 2500kr... Tandsköterskan hade nog en bad hairday eller på väg in i klimakteriet... det var bara gnäll om att jag nog drack för mkt kaffe ( jag har haft 4hål på 31år!!!) och att jag måste använda tandtråd vaaarje dag inte bara 2gånger i veckan och bla bla bla
Allvrligt! jag betalar ocker pengar för deras tjänster! Självklart ska man upplysa men att prata med mig som en tjurig fröken, hallå! jaja ska serva det som var fel sen bye bye folktandvården i Skarptorp!

Inte nog med det och lite mer gnäll på dagis så har jag blivit sjuk oxå! Feli har delat med sig av dagisbacillerna! och världens i-lands problem toppade dagen. Orkade inte laga mat skulle köpa en en sallad i driven på Hageby Donken. Var sjukt sugen på en ceasar sallad. När jag kommer hem har jag fått fel påse och fått nuggets. Dom smakar ju typ skumgummi. Orkade inte åka tillbaka så Feli och jag delade hon blev glad haha

Sen ÄLSKAR jag uttrycket Face it don´t facebook it!!! men det är väl en åldersfråga ;)

Nu ska jag sluta klaga
Puss på er Feli beskriver min dag bra!!




RSS 2.0