KÄRLEK!!













SOM VANLIGT..

Min tredje blogg som haltar kanske ska inse att detta inte är något för mig...hum...men samtidigt gillar jag ju att blogga haha i-landsproblem ;) !

Vad händer då? Feli växer så det knakar hon är nu ett fullvärdigt dagis-körsbär! Prospect tiden är över. Först var det stora STORA krokodiltårar när mamma och pappa gick men nu vinkar hon glatt och säger hej då :)

Jag orkar inte dra vad som hänt på en månad haha men idag har jag varit på VRF och varit speaker/domare på deras ridtravartävling. Tyvärr väldigt få starter men en trevlig dag ändå :) Mitt tycke för själva ridtravarförbundet grusas dock mer och mer för varje gång jag har något med dom att göra. Ett eget reglemente som bara luktar klubben-för-inbördes beundran och bara massa hinder för folk att starta i form av tvångsmedlemsskap, höga avgifter osv ska ta mig en stark funderare om jag ska vara med något mer år...

Missförstå mig inte grundsyftet är VÄLDIGT bra men det börjar bli för styrigt, några få driver det och hittar på mer och mer konstiga regler .... Men nu är Susan Gran med i tävlingskomiten hon lär röra runt en del ;)

Förra helgen hade vi dressyr och hopptävling på Lilla H massa starter och bra väder! Toppen helt enkelt!
Jag var med och dressyrade på Wilja. Är mer än nöjd :) 64% i LC:2 och 63% i LB:1



Både Wilja och jag "på tygel"  ;)



Har massa bilder men tar sån sjuk tid att ladda upp ;)


RSS 2.0