DAGISDEBUT!!

Idag gjorde Feli dagisdebut, inskolningsdag 1! Det är Stefan som sköter det och idag var dom där 9-11 bara men det hade gått kanon! Feli hade vänt upp och ned på hela avdelningen och lekt med ALLA leksaker som fanns. Blev bara skitförbannad när hon var tvungen att sitta still och äta sin frukt! Det ville hon inte, då blev det ett brandlarmstjut! Men hon lär lära sig!
I morgon är det 9-12 inkl lunch som gäller! PÅ onsdag ska jag med då Stefan ska jobba på CS då är det fm, lunch + middagsvila på schemat. Ska bli spännande, Felan har ju vissa sömnproblem.. Sömn är för mesar!

DAGENS ÅTERVINNING!!

Wilja har ju inga bakskor sen typ 2-3månader. Hon trampade av sig dom i hagen och halva fötterna följde med så det gick inte slå på nya. Vi köpte istallet cavallo skor som har funderat kanon men nu har hon fått lite problem med mugg som satt sig precis i  "skokanten" så det skaver men fick ett tips av Emma om att använda tubsockor! and so it is!!
Snyggaste hästen!

   

men ber en stilla bön om att det går att slå på skor så fort vi stallar in.

Blev en mysig ridtur i fint väder och massa massa galopp på stubbarna



Kvällen avslutades med ett stallarbetspass hos A. Gick bra men segt då jag är genomförkyld och hostig men det som inte dödar stärker!

God Natt




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0